Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fruitarisme.jpg
Na al die jaren, blijf ik keer op keer vaststellen dat fruit niet ernstig wordt genomen als voeding. Net zoals in de voedingsencyclopedieën, wordt fruit gezien als een toemaatje voor de vitamines of voor de goede smaak. Alle verwarring van de voorbije jaren heeft het imago van fruit geen goed gedaan… Bevat het niet teveel suiker? Kan het wel gezond zijn met zoveel fructose? Maar wat men ook van fruit heeft gemaakt, is het de basis van een gezonde voeding – en dat op alle vlakken. Het is niet onmogelijk zonder fruit, maar het is moeilijk.

De eerste stap op de groene weg is fruit! Fruit eten kan een controversieel onderwerp zijn, maar de waarheid is dat het absoluut cruciaal is voor een goede gezondheid. Weet je nog hoe goed het is om in een knapperige, sappige appel te bijten? Of om een ​​zoete rode watermeloen aan te snijden en te verorberen in de zomer? In Fruit Eten & Fysiek Herstel legt Dr Abramowski uit waarom fruit zo belangrijk is voor ons welzijn en vertelt hij over hoe hij tot die ontdekking kwam. Je vindt hier ook enkele van de krachtigste vruchten die beschikbaar zijn.

Als je onzeker bent over het toevoegen van (meer) fruit aan je dieet, ben je niet de enige. Het zou kunnen dat het eten van fruit niet voelt zoals het eten van andere voeding. Het is licht en snel verteerd. Het verlaat spoedig je maag en geeft de maag de tijd om tot rust te komen… maar dat had je anders gewild! Met enkele voorbeelden van mensen en hun ervaringen met fruit, weet je waarom er absoluut niets is om bang voor te zijn. We zijn ontworpen om fruit te eten en daardoor de hoogste conditie te behouden of te verwerven!
Fruit is altijd geweldig, en je gebruikt het naar eigen voorkeur, beschikbaarheid en de mogelijkheden om het te kauwen of te verwerken : uit de hand, geraspt, gesneden, gemixt in heerlijke recepten waarbij fruit royaal wordt verwerkt. Een Groene Smoothie-recept is de perfecte manier om je dag te beginnen en het duurt maar een paar minuten om te bereiden. Voel je vrij om creatief te zijn in de keuken en recepten met fruit te maken die perfect zijn voor jou en je gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Ik weet dat velen van ons voor moeilijke gezondheidsuitdagingen staan ​​en dat het gemakkelijk is om ontmoedigd te groeien, maar houd vast en ga voort met één stap tegelijk. Geef je lichaam de brandstof die het nodig heeft voor zijn wonderbaarlijk werk van genezing of voor een maximale vitaliteit. Ik weet dat als je dat doet, je dichterbij het doel, het avontuur en de vreugde zult komen die je op je reis wacht. Alle nieuwe terreinen zijn ooit moeten veroverd worden.

Groene Dag heeft veel digitale en gedrukte hulpmiddelen voor de exploratie van fruit als voeding. Maak er een succes van !