Een eerste workshop… in NL


Na maanden achter de schermen, komen we aftastend met een eerste activiteit, want hoe begin je met een nieuwe vereniging? Met een nieuw team? Daarbij treden we in de voetsporen van 2 bijzondere mensen met 38 jaar ervaring. Dat is niet niks. We hebben dan ook besloten om de tijd te nemen en alle mogelijkheden op ons in te laten werken om zo de toekomst vorm te geven. We zijn gestart met het inventariseren van alle kennis, boeken en materialen die er zijn. En wat blijkt? De informatie over natuurlijke hygiƫne en gezonde voeding blijft actueel. Daarom kijken we de bestaande degelijke informatie toegankelijk kunnen maken en in een nieuw jasje kunnen gieten. Hierbij willen we nog steeds de toegang tot de brochures en boeken blijven voorzien, geprint (waar nog voorradig) en digitaal. Ook de informatie op de website blijft beschikbaar en wordt waar mogelijk aangevuld. We willen met de nieuwe vzw De Groene Dag educatie voorzien over een gezonde en duurzame leefstijl op basis van wetenschappelijke inzichten en dit hoofdzakelijk voor het Nederlandse en Vlaamse taalgebied.

Deze herfst werken we de plannen verder uit en volgt hier op de website en naar de huidige leden een update. Bij het uitwerken van de toekomst plannen kunnen we nog steeds op de goede raad van Stefaan en Riet rekenen, waarvoor we heel dankbaar zijn. Het is tenslotte een eer om hun levenswerk te mogen verder zetten.

We kijken uit naar de workshop in Nederland! Wil jij ook een steentje bijdragen aan De Groene Dag? Heb je een idee voor een activiteit in Belgiƫ of in Nederland. Wil je graag een lezing over een bepaald onderwerp? Heb je behoefte om je theoretische kennis bij te schaven of praktijkkennis op te doen? Neem dan contact op met ons. Dat kan via het contactformulier van de website.


Heerlijk vitaal water met fruit en kruiden