Jij kan ook deel uitmaken van De Groene Dag!
Met het lidmaatschap van De Groene Dag vzw maak jij deel uit onze community. Jij hebt niet enkel tijdens de activiteiten maar ook online contact met andere mensen die ook op zoek zijn naar natuurlijke gezondheid en een duurzame leefstijl. Het beveiligde leden-gedeelte van deze website in ontwikkeling. Daar kun je straks recepten uitwisselen, boeken ruilen en met elkaar afspreken.

5 redenen om lid te worden van De Groene Dag

  1. verbeter je gezondheid en verhoog je energie
  2. zorg voor het milieu en de aarde: begint bij jezelf
  3. bundel samen met ons de krachten
  4. ervaar hoe heerlijk groen eten is
  5. leer de theorie om eenvoudig groene(re) keuzes te maken. 

Wil je lid worden?

Registreer je hier. Vul in het formulier je e-mailadres en naam in en daarna
kan je vervolgens vrijblijvend de peiling/enquete invullen. Met jullie gegeven antwoorden kunnen we onze educatie en activiteiten nog beter afstemmen op waar jullie behoefte aan hebben.
Dank je wel dat je overweegt om lid te worden van De Groene Dag.

Tip: Schrijf de betaalgegevens over van de enquête en maak het bedrag over onder vermelding van je naam. We verwerken de betalingen 1x per week en daarna ontvang je bevestigingsmail van de betaling samen met de kortingscode. Mocht je geen email hebben ontvangen na 1 week, neem dan even contact met ons op via team@degroenedag.org

Dit is ons aanbod voor 2021. 

Wij werken graag samen!

Samen kun je meer bereiken dan alleen. We werken dan ook samen met coaches, organisaties en bedrijven die net als wij streven naar een gezonde en duurzame leefstijl. Hieronder zie je onze samenwerkingspartners:

Herbomont
De geschiedenis van Groene Dag vzw en Herbomont gaan hand in hand. Sinds 2016 is Herbomont een zelfstandige winkel en webshop gerund door Saartje De Wever. Groene Dag is na 38 jaar inzet van Stefaan De Wever en Riet Vijverman in 2020 overgegaan in De Groene Dag vzw met het huidige team. Leden kunnen nog altijd 10% korting ontvangen bij hun bestellingen in de online webshop van Herbomont. 

Christianne Kok, natuurlijke voedingscoach
Als sociaal werker kan Christianne je ondersteunen bij gezonde leefstijlkeuzes. Ze heeft ervaring in het begeleiden van chronisch zieken zoals mensen met eczeem, overgewicht en pijnklachten om via natuurlijke voeding hun gezondheid te verbeteren. 

Lesley Sun Moon Stars
Lesley Labarque geeft online en ‘live’ yogalessen alsook retreats. Haar stijl is zacht en doortastend. Daarnaast is Lesley nutrition coach en raw vegan chef. Voor coaching in voeding en levenstijl kunt u contact met haar opnemen.