Jij kan ook deel uitmaken van De Groene Dag!
Met het lidmaatschap van De Groene Dag vzw maak jij deel uit onze community. Jij hebt niet enkel tijdens de activiteiten maar ook online contact met andere mensen die ook op zoek zijn naar natuurlijke gezondheid en een duurzame leefstijl. De community van De Groene Dag is op het open-source programma Discord. Daar kun je vragen stellen, recepten uitwisselen, boeken ruilen, lessen volgen en met elkaar afspreken.

5 redenen om lid te worden van De Groene Dag

  1. verbeter je gezondheid en verhoog je energie
  2. zorg voor het milieu en de aarde: begint bij jezelf
  3. bundel samen met ons de krachten
  4. ervaar hoe heerlijk groen eten is
  5. leer de theorie om eenvoudig groene(re) keuzes te maken. 

Wil je lid worden?

Dank je wel dat je overweegt om lid te worden van De Groene Dag.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van het lidmaatschap, neem dan even contact met ons op via team@degroenedag.org

Wij werken graag samen!

Samen kun je meer bereiken dan alleen. We werken dan ook samen met coaches, organisaties en bedrijven die net als wij streven naar een gezonde en duurzame leefstijl. Hieronder zie je onze samenwerkingspartners:

Herbomont
De geschiedenis van Groene Dag vzw en Herbomont gaan hand in hand. Sinds 2016 is Herbomont een zelfstandige winkel en webshop gerund door Saartje De Wever. Groene Dag is na 38 jaar inzet van Stefaan De Wever en Riet Vijverman in 2020 overgegaan in De Groene Dag vzw met het huidige team.

Christianne Kok, natuurlijke voedingscoach
Als sociaal werker kan Christianne je ondersteunen bij gezonde leefstijlkeuzes. Ze heeft ervaring in het begeleiden van chronisch zieken zoals mensen met eczeem, overgewicht en pijnklachten om via natuurlijke voeding hun gezondheid te verbeteren. Ze geeft zowel online begeleiding als coaching op afspraak. Leden ontvangen 15% korting bij een sessie.

Lesley Sun Moon Stars
Lesley Labarque geeft online en ‘live’ yogalessen alsook retreats. Haar stijl is zacht en doortastend. Daarnaast is Lesley nutrition coach en raw vegan chef. Voor coaching in voeding en levenstijl kunt u contact met haar opnemen.

 

De Dagmoed is een maatwerkbedrijf dat mensen tewerkstelt die moeilijk toegang hebben tot het normale arbeidscircuit. Vol passie en vertrouwen begeleiden ze hen in hun persoonlijk traject dat afgestemd wordt op hun competenties. De Dagmoed verwerkt onze post en verstuurd boeken en brochures in heel Belgiƫ.