Jij kan ook deel uitmaken van De Groene Dag!
Met het lidmaatschap van De Groene Dag vzw maak jij deel uit onze community. Jij hebt niet enkel tijdens de activiteiten maar ook online contact met andere mensen die ook op zoek zijn naar natuurlijke gezondheid en een duurzame leefstijl. Het beveiligde leden-gedeelte van deze website in ontwikkeling. Daar kun je straks recepten uitwisselen, boeken ruilen en met elkaar afspreken.

5 redenen om lid te worden van De Groene Dag

  1. verbeter je gezondheid en verhoog je energie
  2. zorg voor het milieu en de aarde: begint bij jezelf
  3. bundel samen met ons de krachten
  4. ervaar hoe heerlijk groen eten is
  5. leer de theorie om eenvoudig groene(re) keuzes te maken. 

Wil je lid worden?

Registreer je hier. Vul in het formulier je e-mailadres en naam in en daarna
kan je vervolgens vrijblijvend de peiling/enquete invullen. Met jullie gegeven antwoorden kunnen we onze educatie en activiteiten nog beter afstemmen op waar jullie behoefte aan hebben.
Dank je wel dat je overweegt om lid te worden van De Groene Dag.

Tip: Schrijf de betaalgegevens over van de enquête en maak het bedrag over onder vermelding van je naam. We verwerken de betalingen 1x per week en daarna ontvang je een bevestigingsmail van de betaling samen met de kortingscode. Mocht je geen email hebben ontvangen na 1 week, neem dan even contact met ons op via team@degroenedag.org

Dit is ons aanbod voor 2021. 

Leden login pagina

Dit is de leden inlogpagina waarbij je wordt doorgestuurd naar een beveiligd gedeelte van de site. Dit gedeelte van de website is nog in ontwikkeling.